martes, 2 de febrero de 2010

El conservatori professional de música Pintor Pinazo obri les portes provisionalment





El tan esperat i ansiat conservatori de grau mitjà de Godella està acabat quant a obres i condicions exigides per al seu funcionament, i només a expenses de l’autirotzació administrativa definitiva per part de la Conselleria d’Educació. L’equip de govern municipal ha posat el més gran interés a fer realitat per al present curs acadèmic el conservatori professional Pintor Pinazo de Godella.

El passat mes de novembre es van realitzar les proves de qualificació de la convocatoria per a la formació de deu borses de treball per a cobrir els llocs de treball de professors del conservatori en les seues diferents especialitats musicals.

El professorat que va ser seleccionat pel tribunal qualificador impartirà les especialitats musicals següents: violoncel, clarinet, llenguatge musical, trompeta, orquestra i violí, saxofón, percussió, piano i conjunt. La previsió per al curs vinent és d’ampliar l’oferta d’especialitats musicals.

Después de la selecció del professorat es va procedir a les proves provisionals per a l’alumnat i l’obertura provisional, a l’espera de l’informe d’inspecció i resolució de la Conselleria.